Massage en Lifecoaching praktijk

Screen-Shot-2018-07-05-at-6.54.55-AM

Lifecoaching

Lichamelijke klachten hebben vaak een diepere oorzaak. Of een oorzaak die je niet zo snel zou verwachten. Tijdens een coaching traject gaan we met elkaar in gesprek met als doel om jou inzicht te geven in de dieper liggende oorzaken van je klachten. Je leefstijl speelt hierbij een belangrijke rol. Door de gesprekken krijg je inzicht in je eigen leefstijl en ook wat de invloed daarvan is op je lichamelijke gesteldheid. We onderzoeken hoe jij op eigen kracht de verandering in je leefstijl kunt aanbrengen zodat je klachten worden aangepakt. Samen stellen we een plan op dat je zelf kunt uitvoeren. Het doel: duurzaam van je klachten af en lekker in je vel zitten. Dit kan (naar wens) worden aangevuld met massagetherapie.

Het intake gesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek geef jij je doelen en wensen aan. De gesprekken zijn coronaproof in de praktijkruimte of online via zoom.

Prijs: € 60,- per 60 minuten. 

Diverse coaching trajecten en het doel:


  • Lichaamsgerichte coaching Luisteren naar je lichaam staat centraal.
  • Coaching bij emoties Hoe kun je effectiever omgaan met gevoelens en emoties in verschillende situaties.
  • Coaching bij ziekte Wanneer je (chronisch) ziek bent of zorgt voor zieke mensen in je directe omgeving heeft dit vaak een enorme impact op jou en je omgeving. Hierover praten vergroot dit inzicht en hoe je hiermee het beste om kunt gaan.
  • Coaching bij stress en burn-out klachten Bij teveel stress en burn-out klachten zie je vaak letterlijk door de bomen het bos niet meer. Coaching helpt je dan om weer grip op je leven te krijgen en je stressfactoren verminderen.
  • Coaching bij rouwverwerking Helpt je bij het vinden van je weg in het proces van rouwverwerking.
  • Oplossingsgerichte coaching Je werkt toe naar oplossingen voor een probleem waar je mee rondloopt. Je wordt geprikkeld om je eigen oplossingen inzichtelijk te krijgen en uit te voeren. Het naar een oplossing toewerken staat hierbij centraal.