Massage en Lifecoaching praktijk

pexels-anete-lusina-5240678

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is erg populair en helpt je om je lichaam, ademhaling en geest tot rust te brengen. De ontspanningsmassage zorgt er voor dat stijve spieren worden los gemaakt, eventuele oververmoeidheid en depressieve gevoelens worden weggenomen.
Ook kan het lichamelijke klachten voorkomen en verhelpen zoals (spannings)-hoofdpijn, spijs- verteringsklachten, rugklachten, zware benen en RSI- klachten. De behandeling wordt vooraf besproken en helemaal op maat uitgevoerd. De massage is klachtgericht en tijdens de behandeling worden diverse technieken toegepast.

Bij de ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van druivenpitolie in combinatie met etherische olie. Druivenpitolie werkt huidverzorgend en regenererend, de onverzadigde vetzuren in de huid worden aangevuld. Het fijne van druivenpitolie is dat deze olie erg snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat. Druivenpitolie wordt geperst uit druivenpitten en zijn vooral rijk aan b├Ętacaroteen en vitamine D, C en E. Ook bevat het een hoge concentratie aan linolzuur (omega-6), wat zorgt voor een goed gehydrateerde en zachte huid.

Duur:

  • Ontspanningsmassage (basis) 60 minuten
  • Ontspanningsmassage (uitgebreid) 75 of 90 minute