Massage en Lifecoaching praktijk

Over

Margreet Lammertink

Ik ben Margreet Lammertink. Ik ben gekwalificeerd massagetherapeut, voetreflextherapeut, professionele stoelmasseur en lifestylecoach. Ik ben leergierig en ik sport graag. Ik ben getrouwd, moeder van 2 zoons en oma van een lief kleinkind.

 

Mijn praktijk bestaat  15 jaar. Ik doe mijn werk met veel compassie.  Door mijn kennis en ervaring stem ik de behandeling op jou en je klachten af. Hierdoor verminderen je klachten vaak snel. 

 

 

Waarom deze formule?

Al vijftien jaar geef ik met veel plezier en voldoening massage(therapie) binnen mijn praktijk. Door de jaren heen zie ik met welke ups en downs mijn cliënten te maken hebben in hun leven en welke uitwerking dit heeft op hun lichaam en geest. Massagebehandelingen en coaching hebben veel raakvlakken. Alle twee geven zij ondersteuning bij het verbeteren van de geestelijke en lichamelijke conditie. Wanneer je geest te zwaar belast is, geeft het lichaam daar signalen voor af. Dit kan leiden tot acute of chronische lichamelijke klachten. De balans tussen het lichaam en de geest is daarom enorm belangrijk.

Door te kiezen voor, massagebehandelingen, lifecoaching of een combinatie daarvan geef je een positieve wending aan je leven.

pexels-anna-tarazevich-6560304