Massage en Lifecoaching praktijk

pexels-breakingpic-3188

Welkom

Balans in lichaam en geest, dat is de kracht van lekker in je vel zitten en je energiek voelen. Vaak worden lichamelijke klachten veroorzaakt door dieper liggende oorzaken die voortkomen uit een bepaalde levensstijl, waardoor lichaam en geest niet in balans zijn.

Coaching en Massage Praktijk Margreet Lammertink benaderd lichamelijke klachten vanuit verschillende invalshoeken. De unieke combinatie van lifestyle coaching en massagetherapie kan je klachten duurzaam verhelpen. Door dieper in te gaan op de klachten en je levensstijl onder de loep te nemen, kunnen onderliggende problemen aan het licht komen die je lichamelijke klachten veroorzaken. Door het juiste gesprek te voeren, je te coachen op de belangrijke punten en dit te combineren met een massagetherapie kan ik ervoor zorgen dat je klachten verdwijnen en dat je lekker in je vel zit, meer energie hebt en alles weer aan kunt.

Door de unieke combinatie van lifestyle coaching en massagetherapie, biedt Coaching en Massage Praktijk Margreet Lammertink je een persoonlijke therapie en behandeling  die je klachten verlicht en precies bij jou en je levensstijl past, waardoor het zeer effectief en zeker vol te houden is.

Kies voor alleen massagetherapie of lifecoaching wanneer dat beter past. 

 

Online coaching

Tijdens de coronaperiode maar ook daarbuiten is het mogelijk om online coaching gesprekken te voeren. Dit kan een goed alternatief zijn voor de 1-op-1 gesprekken. Bij online coaching praten we met elkaar via de computer of telefoon. Je bent niet fysiek in dezelfde ruimte, maar je gaat toch samen in gesprek. In het begin kan dit onwennig voelen, maar het is al snel heel vertrouwd. Het voeren van een gesprek via computer of telefoon is intensief. Je wilt je volle aandacht erbij houden. Het advies is dan ook om je tijdens het gesprek terug te trekken in een ruimte waar je alleen bent en niet gestoord of afgeleid wordt. 

 
pexels-ivan-samkov-4458554